a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Ringen laten maken

Een prachtige ring speciaal voor jou gemaakt

Ringen kunnen een eyecatcher zijn aan je hand. Sieraden op maat laten maken is de perfecte manier om een statement te maken over wie je bent en wat je uit wilt stralen. Gebaseerd op jouw idee ontwerp, kunt u een sieraad op maat laten maken in Amsterdam. Sieraden op maat, zijn bijv. een unieke ring of trouwring in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud en zilver.

Trouwringen laten maken

Trouwringen als symbool van de liefde

Een huwelijk is een heel bijzonder moment in je leven waarbij je de liefde voor elkaar viert. Hoe cliché het ook klinkt, het was oprecht een van de mooiste dagen van mijn leven waar ik nog vaak met een grote glimlach aan terugdenk!. Met geven en dragen van trouwringen bezegel je de liefde én creëer je een blijvende herinnering aan een memorabele dag. Kies daarom voor ringen die speciaal voor jullie ontwerpen en gemaakt zijn. Laat uw trouwringen ontwerpen door Sjoerd Maret en sieraden vermaken wij in Amsterdam en verwerken zo al uw prachtige ideeën.

Alle trouwringen kunnen gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud en zilver.

Armbanden laten maken

Kies de armband die bij jou past

Armbanden komen in heel veel verschillende uitvoeringen voor. Van schakelarmbanden met een klassieke gourmet design , dunne hippe armbanden met een letter of naam, slavenarmbanden met rond, vierkant of ovaal design tot speciaal ontworpen, unieke armbanden die geheel naar wens en op jouw maat pols gemaakt zijn . Een armband is een mooi opvallend sieraad welke, mits goed gemaakt, de drager veel plezier zal geven.

Alle armbanden kunnen gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud en zilver. Daarnaast kunnen naar wens edelstenen zoals diamant, saffier en robijn worden toegevoegd.

Manchetknopen laten maken

Subtiele of juist uitgesproken manchetknopen op
maat

Manchetknopen maken een mooi overhemd af. Zeker als ze speciaal voor jou zijn ontworpen door Sjoerd Maret, waarbij jij bepaalt of je voor een subtiel ontwerp gaat of wat meer uitgesproken. Dit mannensieraad is ook heel erg geschikt als cadeau of relatiegeschenk. Zo kan op de manchetknoop kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo of bedrijfsnaam gegraveerd worden. Of de manchetknoop kan in de vorm van het bedrijfslogo gemaakt worden. Ook zijn initialen of een monogram mogelijk. Alles natuurlijk prachtig uitgevoerd in goud of zilver. Doordat ik al mijn manchetknopen maak met een handig mechaniek zijn ze ook makkelijk aan te doen.

Alle manchetknopen kunnen tevens gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud,
roodgoud en zilver.

Colliers en kettingen laten maken

Laat prachtige colliers en kettingen op maat maken

Colliers en kettingen met hangers vallen op als je ze draagt. Ze zijn er in 1001
verschillende uitvoeringen. Zoek je iets anders en unieks dan ben je bij mij aan het juiste adres, zowel voor een meer luxueuze collier als een simpelere ketting. Bijvoorbeeld met een bedel of hanger, die ik ook kan ontwerpen. Je kunt zelf ideeën aandragen waarna we samen iets moois uittekenen en ik ermee aan de slag ga.

Alle colliers en kettingen kunnen tevens gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud en zilver bij Goudsmid Amsterdam.